Zaterdag 18 februari 2023


Vanaf nu heeft RayHBO een gecertificeerd Oranje Kruis Instructeur! 

Geslaagd voor de Oranje Kruis Instructeursopleiding!

Vrijdag 25 februari 2022


De website is geüpdate. Vanaf nu is het mogelijk om aanvragen te doen voor eerste hulp inzetten. Gezien de covid situatie is dit voorlopig echter nog slechts beperkt mogelijk.

Donderdag 18 maart 2021

Vanaf nu is RayHBO ook via WhatsApp bereikbaar voor vragen en contact. Kan RayHBO iets voor u betekenen? Kijk op onze contact pagina om te zien hoe u met ons in contact kan komen via WhatsApp.

Inschrijving KvK

Vrijdag 29 januari 2021

Officieel ingeschreven. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel te Utrecht is vandaag afgerond. 

KvK Utrecht

Start RayHBO

15 januari 2021

Start van RayHBO. Vandaag is het eindelijk zo ver! RayHBO is officieel van start!

Officiële start!

Januari 2021 - COVID-19


Wegens het corona virus en daar ik helaas zelf ook besmet ben geraakt met het covid-19 virus en daarvan ziek ben geworden, heeft de inschrijving bij de KvK enige vertraging opgelopen. Desalniettemin gaat de start op 15 januari natuurlijk gewoon door! De inschrijving bij de KvK staat nu gepland op 29 januari. 


De prioriteit ligt nu uiteraard bij het volledig herstellen, mijn reguliere werkzaamheden als verpleegkundige (onder andere op de covid afdeling) weer hervatten en de gezondheid en veiligheid van de mensen om mij heen. Gezien de huidige omstandigheden en de geldende maatregelen worden voorlopig geen cursussen georganiseerd. U kunt uiteraard wel vast een toekomstige cursus plannen onder voorbehoud en volgens de geldende maatregelen. Neem hiervoor gerust contact op.

Let op elkaar en blijf veilig!

November 2020

Aankondiging: RayHBO van start!
Naast het werken op de corona afdeling, werken voor Astare en voor Centrum de Brouwerij, heb ik zowaar tijd gevonden om een start te maken aan een lang gekoesterde droom: mijn eigen trainingscenter in EHBO en brandveiligheid! De eerste reanimatie lessen zijn al gegeven met officiële certificaten van de Nederlandse Reanimatie Raad tot gevolg. Behalve EHBO lessen voor de Reddingsbrigade, geef ik nu dus ook lessen aan volwassenen en trainingen binnen bedrijven en kleine organisaties.  
Een nieuw avontuur…
na uit een vliegtuig te zijn gesprongen met een parachute, uit een zinkende auto te zijn ontsnapt, parasailing met mijn vriendin Lisa, Amerika en Canada onveilig te hebben gemaakt, met haaien te hebben gevochten en nog vele andere reizen en spannende opmerkelijke avonturen, is het tijd voor het volgende avontuur: aanmelden bij de KvK! Vanwege de corona heeft het lang op zich laten wachten en om optimaal gebruik te maken van belastingvoordelen en regeltjes was het voordeliger om te wachten tot het nieuwe jaar, maar nu is het dan zo ver! De inschrijving zit eraan te komen waarna RayHBO start als officieel bedrijf! Op 18 december staat de afspraak gepland en voor 15 januari 2021 de officiële start! 

Veiligheidstraining vrijwilligers Centrum de Brouwerij

11 November 2020 Naast het behandelend personeel van Centrum de Brouwerij, dat in oktober getraind is, ontvingen ook de vrijwilligers en het welzijnspersoneel een veiligheidstraining van RayHBO. Op deze dag werd eveneens de reanimatie behandeld. De meeste kandidaten waren gelukkig al bekend met reanimeren, dus was het vooral weer even opfrissen en de vaardigheid oefenen. Ook zij kregen instructies over kleine verwondingen en aanvullende vaardigheden en daarna uiteraard ook een brandinstructie!

Veiligheidstraining personeel Centrum de Brouwerij

14 & 15 oktober 2020
Centrum de Brouwerij is een psychiatrisch centrum in Amsterdam, die zich met name richt op psychosezorg. Naast behandeling biedt de Brouwerij ook begeleiding en activiteiten. (Meer informatie is te vinden op: www.centrumdebrouwerij.nl) Op 14 en 15 oktober ontving het personeel een veiligheidstraining van RayHBO. Hierin leerden zij reanimeren en oefenden ze met het gebruik van de AED. Daarnaast was er aandacht voor eerst hulp bij ongelukken die te verwachten zijn op die locatie, zoals brandwonden en snijwonden, bijvoorbeeld tijdens het koken, maar ook verstikking en de stabiele zijliging. Ná de reanimatie en de eerste hulp was het tijd voor brandveiligheid! Het personeel heeft geoefend met de deurprocedure bij brand en met het blussen middels een blusdeken en een brandblusser!

Alles uiteraard geheel corona proof!

De eerste reanimatie les

Zaterdag 19 september 2020 was het dan zo ver! De eerste reanimatie les onder de 'vlag van RayHBO' werd een feit! 

De eerste reanimatie les!

© Copyright 2020 - 2023 RayHBO - All Rights Reserved (RayMake)

KvK-nummer:  81736738 - Btw-identificatienummer: NL003597468B06
Privacy statement - Algemene voorwaarden - Contact

Wij gebruiken cookies voor uw beste ervaringen. Lees ons privacy statement.